Gratis Aanmelden

14 dagen op proef

De proefperiode is geheel vrijblijvend. Voor de aanmelding zijn geen betaalgegevens nodig. Na de proefperiode nemen wij contact met je op om de resultaten te bespreken.

Hoe werkt het aanmelden?

start binnen 5 minuten
1. Meld je aan

Wij maken je account aan en sturen je de trackingcode.

2. Code plaatsen

Je webbouwer plaatst de code in jullie website.

3. Herken bedrijven

Je ontvangt de login en start met direct met herkennen.

4. Start proefperiode

Tijdens de proefperiode berekenen wij de prijs en doen je een voorstel.

Meer informatie nodig?

Wij gebruiken LEADELEPHANT al jaren. Door de koppeling met Campaignmonitor kunnen wij veel beter zien op welk moment een relatie actief op zoek is naar een nieuw product. Ons salesteam kan daar dan direct op inspelen. Soms lopen we gewoon bij het bedrijf naar binnen en dan zijn we daar precies op het juiste moment.

Michel KeijzerCommercial Director, Scala Scientific

Wij zijn sinds het begin al reseller van de LEADELEPHANT en zetten de tool voor tientallen van onze klanten met succes in. Doordat we bezoekers herkennen en voor de klant kunnen opvolgen schiet de conversie van onze online campagnes omhoog. Zeker een aanrader voor Marketing Agencies!

Thomas BrouwersManaging Partner | New Sales Company

Ik zet LEADELEPHANT in voor de website van mijn nieuwbouwproject in Bemmel. Hierdoor kan ik zien welke bedrijven mijn website bezoeken op zoek naar nieuwe bedrijfsruimte. Dit is enorm waardevol, gezien deze bedrijven lang niet allemaal zelf contact opnemen. Nu kan ik interessante partijen zelf benaderen.

Marco van KesterenProjectontwikkelaar | Bemmel Business Center