Product

Wat is LeadElephant?

LeadElephant is een softwareproduct dat is gespecialiseerd in het herkennen van zakelijke websitebezoekers. Met als doel, het opvolgen van de bedrijven die voor u interessant zijn op basis van hun gedrag op de website.

Wat kost de LeadElephant?

De prijs voor het gebruik van de LeadElephant is afhankelijk van het aantal bezoekers dat uw website heeft. Aan de hand van de gratis proefperiode bepalen wij de hoeveelheid verkeer op de website, waarna er een vast bedrag per maand wordt vastgesteld. Download hier de prijsinformatie.

Waarom zou ik LeadElephant gebruiken?

Door gebruik te maken van de LeadElephant wordt u in staat gesteld om bij te houden naar welke producten of diensten uw zakelijke websitebezoekers op zoek zijn. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om oriënterend of zelfs aankoopgedrag in een vroegtijdig stadium te ontdekken.

Waarin onderscheidt LeadElephant zich van Google Analytics?

Google Analytics is per definitie een statistiekenprogramma dat informatie toont die kan worden gebruikt om uw website te optimaliseren. De LeadElephant daarentegen is een marketing tool die zich richt op het herkennen van bedrijven en daarmee het genereren van leads voor uw sales afdeling.

Hoeveel leads kan ik verwachten?

Het aantal bedrijven dat wordt herkend is sterk afhankelijk van de doelgroep van uw website. Het percentage ligt doorgaans tussen de 10 en 30% van het aantal bezoekers.

Is de LeadElephant real-time?

Ja, er zit geen vertraging in het systeem, waardoor u altijd over real-time data beschikt door simpelweg in te loggen op login.leadelephant.com.

Wat kan ik zien met de LeadElephant?

U kunt onder andere de volgende bedrijfsgegevens verwachten:

  • Bedrijfsnaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Emailadres (indien publiek)
  • Kamer van Koophandel

Privacy

Worden mijn websitegegevens verstrekt aan derden?

Nee, de op uw website verzamelde gegevens zijn uitsluitend bedoeld om uw medewerkers meer inzicht te geven in wat er op uw website gebeurd.

Herkent de LeadElephant ook particuliere bezoekers?

Nee, de LeadElephant richt zich niet op de B2C markt.

Is het gebruik van LeadElephant legaal met oog op de WBP en cookiewetgeving?

Wanneer u gegevens van uw websitebezoekers verzamelt, dient u de bezoeker hierover te informeren. Wij raden u daarom aan om de regelgeving hieromtrent te bestuderen.

Technisch

Hoe gaat de installatie in zijn werk?

De installatie is heel eenvoudig. U dient uw webbouwer een stukje code te laten plaatsen op iedere pagina van de website. Zodra de code is geplaatst ontvangt u de inloggegevens en kunt u direct beginnen met het herkennen van bedrijven.

Merken mijn websitebezoekers iets van de LeadElephant?

Nee, de bezoeker merkt hier niets van.

Wordt mijn website langzamer wanneer ik de LeadElephant gebruik?

Nee, voor de websitebezoeker wordt de website niet langzamer in gebruik.

Kan ik mijn CRM pakket koppelen aan de LeadElephant?

Ja, Wanneer uw CRM pakket het toelaat, zijn er verschillende mogelijkheden, waarmee u de door de LeadElephant gegenereerde leads (automatisch) in uw CRM pakket kunt laten plaatsen.